Futbol sala

Futbol sala

UEFA Futsal Cup

Punt de privilegi

Futbol sala. El Barça empata contra la Luparense amb un gol de Joselito a les acaballes i s’assegura ser cap de sèrie en el proper sorteig de la UEFA Futsal Cup

LUPARENSE 3 BARÇA 3

LUPARENSE C5:Miarelli, Honoroio, Rafael, Taborda i Jefferson –cinc inicial– Drago, Ramon, Lara, Revert i Mouffadal.FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Aicardo, Leo Santana, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Tolrà. Adolfo, Rivillos, Esquerdinha, Joselito, João Batista i Rafa López.GOLS:0-1 (5’) Esquerdinha. 1-1 (13’) Taborda. 2-1 (18’) Ramon. 2-2 (18’) Esquerdinha. 3-2 (19’) Rafael. 3-3 (38’) Joselito.ÀRBITRE:Guerreira i Flatkulins.

El Barça va sumar ahir el punt que necessitava per assegurar-se ser cap de sèrie en el sorteig de l’Elit Round de la UEFA Futsal Cup. Els blaugrana, que ja s’havien classificat per a la propera fase de la màxima competició europea amb dos triomfs en els dos primers partits del grup, van empatar contra la Luparense amb un gol de Joselito a les acaballes. El gadità va ser l’únic capaç de traduir en gol el setge que el Barça va posar sobre la porteria de Miarelli, que va mostrar un repertori d’aturades de molt nivell.

Abans, el Barça havia dominat el duel. Els blaugrana van ser protagonistes de la gran majoria d’ocasions i Esquerdinha, l’home amb el punt de mira més afinat. El brasiler, que a mesura que passen els partits agafa més responsabilitat dins del grup, va obrir la llauna amb una rematada de volea. Aicardo hauria pogut ampliar distàncies, però la seva rematada va picar al pal. El Barça era amo del duel i no tenia més marge de gols perquè Miarelli ho aturava tot. A les acaballes del primer temps, però, es va girar la truita. Rivillos es va adormir en una situació defensiva i Taborda ho va aprofitar per signar l’empat. I Ramon, amb una acció individual per emmarcar, va fer el 2-1. Esquerdinha hi va respondre immediatament fent el seu segon gol, i Rafael, segons després, va tornar a avançar l’equip just abans del descans. En poc més d’un minut, el partit va embogir i el Barça va marxar cap al vestidor amb un marcador desfavorable.

Després de la represa, els blaugrana van seguir manant, però erraven en la definició. Miarelli es continuava fent gran i, allà on no arribava el porter italià, hi arribaven els pals, que van repel·lir un xut d’Esquerdinha en els últims minuts. La Luparense va tenir alguna ocasió aïllada per sentenciar, però Sedano, sempre atent, ho va impedir. I, aleshores, Joselito, que està en un moment de forma pletòric, va driblar el seu defensor, va xutar ras i va signar l’empat que donava la primera plaça al Barça. Un punt de privilegi.

LA FRASE

L’empat és just, perquè la Luparense ha fet un bon partit. De tota manera, no podem fallar tant