Esports de muntanya

“Si Catalunya pogués competir en el mundial, seríem campions”

Curses de muntanya. El seleccionador, Fernando Rosa, assegura en una entrevista que la selecció catalana guanyaria la copa de món en el cas que fos reconeguda internacionalment

El seleccionador català de curses de muntanya, Fernando Rosa, ha manifestat el seu desig que Catalunya pugui competir al més aviat possible internacionalment. “Seríem campions, sense cap dubte. Només s’ha de veure els equips que ha tingut Espanya en els mundials i europeus. El darrer exemple són Sheila Avilés i Eli Gordón en el campionat d’Europa de Sky; Pere Rullan en el de quilòmetre vertical; o l’actuació als mundials júnior i sub-23, on la majoria de competidors han sortit del Centre de Tecnificació de la FEEC. Tant de bo hi puguem competir aviat com a selecció catalana”, ha dit, en declaracions al web de la Plataforma pro Seleccions. Rosa valora molt positivament l’actuació de la selecció catalana en la copa del món: “Hem aconseguit cinc podis, cosa que en els últims anys ens havia costat.” Davant la possibilitat que la selecció catalana de curses de muntanya pugui competir en el mundial previst per a l’any vinent, no amaga el seu anhel que així sigui. “Seria molt bonic per a mi com a seleccionador, per a la FEEC com a entitat, per a tot Catalunya i per als esportistes, que estic segur que formarien part de la selecció. Ara poden competir amb la samarreta que vulguin, i fa tres anys en Pere Rullan va guanyar el bronze a Zegama amb l’equipatge de la FEEC. Tot i això, el resultat va computar per Espanya. De moment, és el que hi ha.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)