Rugbi

Rugbi

El Barça jugarà la semifinal de copa

Rugbi. Els blaugrana van fer una gran remuntada en la segona meitat i van guanyar al camp del Senor

SENOR 32 BARÇA 38

SERNOR INDEPENDIENTE:Leibson, David González, Domínguez, Guido, Colombo, Soria, Fraser, Schab, Latronico, Zabalegui, Lualdi, Mariano Garcia, Jackman, Guerrero i Poet. També van jugar: Ottoño, Bulacio, Jose Garcia, Ducamp i Victor Sánchez.FC BARCELONA:Miniño, Martín Garcia, Muñiz, Belgrado, Auwerda, Bougeard, Asensi, Hogg, Castiglioni, Guemes, Ponisio, De la Fuente, Losada, Granell i Velarde. També van jugar: Farge i Kovalenko.PARCIALS:0-5 (4’), 5-5 (7’), 7-5 (7’), 7-10 (17’), 7-12 (17’), 10-12 (33’), 15-12 (39’), 17-12 (39’) –mitja part–, 22-12 (43’), 24-12 (43’), 27-12 (46’), 32-12 (50’), 32-17 (53’), 32-19 (53’), 32-24 (59’), 32-26 (59’), 32-31 (63’), 32-36 (68’), 32-38 (68’).ÀRBITRE:Castro. Expulsions: Fraser (57’) i Asensi (79’).

El FC Barcelona es va classificar per la semifinal de la copa després de guanyar per 32-38 al camp del Senor Independiente de Santander. El conjunt blaugrana va protagonitzar una gran remuntada en la segona meitat, ja que va arribar a perdre per 32-12 en el minut 50, i en el 68 ja es va situar al davant amb un 32-36. El Barça es va assegurar la classificació per a la copa, ja que ja ha guanyat els dos rivals de la lliga contra els quals es jugava aquesta classificació. Ara ha superat el Senor, i en la tercera jornada va guanyar l’Hernani (62-12). El partit va ser molt disputat i amb moltes alternatives en el marcador. Els blaugrana es van avançar en els primers minuts (0-5) però els locals ràpidament es van avançar en el marcador. La primera meitat va tenir moltes alternatives i en el descans es va arribar a un 17-12 a favor dels locals.

En la segona meitat el Senor va ampliar la diferència fins al 32-12, però a partir d’aquí van ser els blaugrana els que van trobar l’eficàcia en atac. Van anar sumant punts –en total van fer sis assajos i quatre transformacions–, i quan faltaven dotze minuts pel final es van posar al davant i van saber assegurar la victòria.