Tennis

Wozniacki trenca la malastrugança

Tennis. La danesa conquereix el primer títol de la copa Masters i supera per primer cop Venus Williams en vuit partits

La danesa Caroline Wozniacki, de 27 anys, va tancar la millor setmana de la seva carrera esportiva conquerint el primer títol de la copa Masters i posant fi a la malastrugança en els duels particulars amb la nord-americana Venus Williams, amb qui havia perdut clarament en els set enfrontaments precedents. La jugadora escandinava, més agressiva, va anar sempre un pas endavant respecte a la rival i va resoldre la final al Singapore Indoor Stadium per un doble 6-4 en una hora i mitja de joc.

Wozniacki ja va fer tota una declaració d’intencions amb un primer trencament en el quart joc (3-1). La gran de les Williams, una dècada més gran i vencedora de la copa Masters el 2008, va replicar de seguida, però la danesa va ampliar el seu repertori i va tornar a contraatacar amb més aparicions a la xarxa per avançar-se amb un 5-3 i tancar el primer parcial per 6-4. Wozniacki havia trobat la fórmula i va posar la directa per segellar el primer gran títol de la seva carrera (5-0). Al llindar de la glòria, la sisena jugadora mundial va tenir dubtes i Williams no va desaprofitar l’oportunitat per retallar diferències (5-4). Wozniacki –finalista el 2010, quan va perdre contra Kim Clijters– no estava disposada a fer més concessions i en el desè joc, per fi, va poder rematar la feina i assolir el guardó de la copa Masters.

Tercera en el rànquing

Amb el títol al sarró, la danesa escalarà del sisè fins al tercer lloc del rànquing mundial, una fita que l’exnúmero u no aconseguia des del gener del 2012. Amb tot, Wozniacki va admetre ahir que ara només vol descansar i que no pensa tornar a tocar la raqueta fins d’aquí a quatre setmanes.

LES REACCIONS

Honestament, penso que avui he servit i he restat molt bé. Així he pogut neutralitzar el joc de Venus, que sempre obre molts angles
Estic molt contenta de tancar la temporada d’aquesta manera. Ara només penso a descansar
Caroline Wozniacki
guanyadora de la copa masters

Hlavackova i Babos triomfen en dobles

La txeca Andrea Hlavackova i l’hongaresa Timea Babos van obtenir el títol de campiones de dobles en vèncer l’holandesa Kiki Bertens i la sueca Johanna Larsson, per 4-6, 6-4 i 10-5 en una hora i mitja de joc. Hlavackova i Babos ja havien vençut aquest curs a Rabat, el Quebec, Tashkent i Moscou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)