El Granollers no frena el seu bon moment

Handbol. Els d’Antonio Rama guanyen per la mínimaa Osca, amb un final ajustat, després de tenir el partit controlat en la segona part

OSCA 23 GRANOLLERS 24

BADA OSCA:Gómez Lite, Teixeira (2), Carmona (4), Adrià Pérez (4), Carró (2), Cruz (3) i Zungri (1) –equip inicial–; Arguillas, Mira (1), Marcelo (4), Val, Abadia, Garcia (2), Malo i Bonano.FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Cabanas (1), Bernatonis (8), Marc Garcia (1), Ferrer, Adrià Figueras (3) i Marc Cañellas (1) –equip inicial–; Guàrdia, Vicente (2), Edgar Pérez (2), Resina (1), Da Silva (2), Àlex Márquez i Tarrafeta (3).PARCIALS:2-1, 6-2, 7-4, 8-7, 9-8, 11-0 (mitja part); 12-14, 15-17, 18-20, 19-22, 20-23, 23-24.ÀRBITRES:Peñaranda i Yagüe. Exclusions: Carró (26’), Mira (29’), Zungui (14’), Bernatonis (56’), Marc Garcia (3’ i 59’) i Da Silva (43’).TV:Ferrer (52’).

La propera (11-11-17)

Osca-Puente Genil; Port Sagunt-Ademar; Teucro-Benidorm; Anaitasuna-La Rioja; Guadalajara-Valladolid; Cangas; Barça Lassa-C. Encantada; Granollers-Bidasoa

Amb la victòria d’ahir a Osca, el Granollers allarga la ratxa d’imbatibilitat a quatre triomfs i un empat, i es manté en la zona alta. El partit no va començar bé per als vallesans, que van veure com el seu rival prenia una distància considerable (6-1, en el minut8). Abans del descans, això sí, el resultat es va equilibrar, gràcies, en bona part, a les actuacions d’Almeida i Bernatonis. A la mitja part es va arribar amb avantatge mínim per a l’Osca (11-10). Després del descans, els d’Antonio Rama van prémer l’accelerador i, aprofitant la superioritat numèrica que tenien en els primers minuts, es van avançar (11-12, en el minut 32). Després, van mantenir una diferència d’entre dos i tres gols, però van arribar a l’últim minut amb un només un gol de diferència i van patir per confirmar el seu triomf: un penal fallat per Teixeira quan faltaven deu segons per al final ho hauria pogut evitar.