Handbol

Handbol

L’eslovè Dolenec, tres mesos de baixa

Handbol. El lateral del Barça, amb una lesió al menisc extern del genoll, no tornarà a la pista fins al febrer

El Barça Lassa prepara el compromís de diumenge de la lliga de campions al Palau Blaugrana contra el Rhein-Neckar Löwen alemany després d’haver encadenat la victòria 130 a la lliga Asobal. Un triomf que, junt amb el contratemps de l’Helvetia Anaitasuna a la seva pista contra el Logroño La Rioja, li va servir per quedar-se sol al capdavant de la classificació de la lliga.

L’alegria, però, no va poder ser completa perquè l’eslovè Jure Dolenec es va lesionar i dimecres va haver de passar per la sala d’operacions per ser intervingut d’una lesió al menisc extern del genoll dret. La intervenció va ser un èxit i el temps estimat de baixa és de tres mesos.

Dolenec, el lateral dret que afronta la seva primera temporada al Palau Blaugrana, ha disputat divuit partits i ha acumulat 35 gols. Un temps suficient per demostrar el seu valor a còpia d’intel·ligència, desequilibri i potència. El lateral dret blaugrana també es perdrà gairebé amb tota probabilitat el campionat d’Europa de Croàcia que havia de disputar amb la selecció d’Eslovènia al gener.

Amb tot, el jugador encara no es resigna a donar per perduda la presència a la cita continental: “La primera part de temporada del club ha acabat, em sap greu... Tinc un munt de feina dura davant meu i espero poder ser a l’Europeu”, va piular ahir a la tarda.

Aquesta baixa s’uneix a la de llarga durada del danès Lasse Andersson, que va precipitar la incorporació d’Aron Palmarsson.

Els alemanys, imbatuts

El Rhein-Neckar Löwen es presentarà al Palau després d’una victòria meritòria a la pista del Pick Szeged hongarès (31-34), en un partit en el qual va sobresortir Andre Schmid amb deu gols. El triomf els va servir per enfortir la moral dels alemanys perquè visitaven un equip que no havia conegut la derrota en les cinc primeres jornades i que, a més, havia empatat amb el campió d’Europa, el Vardar. Ara mateix, el Rhein-Neckar Löwen és un dels quatre equips dels 28 que disputen la fase de grups que encara no han perdut. Els altres tres són el Montpeller (grup D), el Veszprém (grup B) i el Vardar (grup A). Els alemanys afronten dos tests difícils perquè després de visitar el Palau jugaran a la pista del Vardar, a Macedònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)