Waterpolo

Oportunitat d’or per estrenar-se

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell confia a sumar la primera victòria en la lliga de campions en el partit de la tercera jornada contra l’AZC Alphen neerlandès a Can Llong (19 h, Esport3)

L’Astralpool CN Sabadell disputa avui la tercera jornada de la lliga de campions contra el conjunt neerlandès de l’AZC Alphen a partir de les set de la tarda a les instal·lacions de Can Llong i en directe per Esport3.

Els vallesans afronten el duel esperonats per les possibilitats viables de sumar la primera victòria que els ompli de confiança i els faci oblidar els dos duels anteriors. En la primera jornada no van poder fer res contra el vigent campió d’Europa, el Szolnoki hongarès, i en el darrer partit van perdre a la piscina de l’Spandau alemany, en un partit irregular en què haurien pogut assolir un resultat positiu.

Com el Sabadell, els neerlandesos encara no han guanyat cap punt fins ara. Van sortir escaldats de la piscina del Pro Recco en el duel inaugural (19-1) i l’última jornada van caure a casa contra el Jadran montenegrí (7-14).

Encara que els de Chava Gómez disputen la lliga de campions sense pressió després de superar les eliminatòries prèvies, són conscients que sumar els tres punts els permetria créixer, escalar llocs a la taula i presentar la candidatura per acabar entre els quatre primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)