Atletisme

Catalunya es manté líder

Atletisme. La federació catalana ocupa la primera posició de la classificació per punts del 2017 que elabora la federació espanyola amb els resultats dels diferents campionats estatals

La Federació Catalana d’Atletisme continua al capdavant de la classificació per punts que cada any, des del 2003, elabora la federació espanyola a partir dels resultats obtinguts en els campionats estatals de les diferents modalitats (aire lliure, pista coberta, cros, ruta, marxa, veterans i muntanya i trail) i categories. El domini català durant el 2017 s’ha fet especialment evident en les proves en pista, tant a l’aire lliure com en cobert, i ha ocupat el primer lloc en onze dels vint-i-cinc paràmetres computats. En aquest sentit, la selecció catalana ja es va imposar per setena vegada consecutiva en el campionat estatal de federacions, que es va disputar el mes de juny a Ciudad Real. A partir del nombre de finalistes –els vuit primers–, els atletes de la federació catalana han sumat 2.751,50 punts, seguits del País Valencià (2.155,25) i Madrid (1.957), que respecte del 2016 s’han intercanviat les posicions en les places d’honor. La federació d’Andalusia (1.629,5) ha ocupat el quart lloc i la de Castella i Lleó (1.587,5), el cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)