Rugbi

Avui, Catalunya vs. Madrid a València

Rugbi. La selecció femenina mirarà de recuperar, al Camp del Riu Túria, el títol de campiona autonòmica contra la madrilenya

La selecció catalana de rugbi femení jugarà avui a les 16 h la final del campionat autonòmic contra la selecció de Madrid al Camp del Riu Túria de València. Per a aquest partit, tot un clàssic del rugbi femení, el seleccionador català, Carlos Juidías, ha confeccionat una llista de 23 jugadores en la qual només hi ha la novetat de Raquel Garcia, de l’INEF, que s’havia perdut els dos partits anteriors per lesió. Hi faltaran, però, Maria Losada, també de l’INEF, i Elisabet Martínez, del GEiEG, que són a Dubai concentrades amb la selecció espanyola.

Catalunya, que s’ha entrenat aquesta setmana a l’estadi la Feixa Llarga de l’Hospitalet de Llobregat, mirarà de recuperar un títol que va guanyar fa dos anys. De fet, el quinze de la ginesta ha alternat amb Madrid el triomf en el campionat autonòmic en els últims quatre anys. “Serà molt dur, elles tenen grans jugadores, amb molta experiència i venen de fer uns partits molt bons. A nosaltres, en canvi, ens ha costat més arribar a la final. Hem tingut canvis constants en l’alineació, per diverses circumstàncies, i això ens ha fet ser un equip diferent en cada partit”, explica Jordina Marbà, una de les convocades per a aquest partit. “Però estem treballant molt bé i molt fort. Si volem, podem”, afegeix la pilier de l’INEF.

GEiEG
Alba Alarcón
Paula Xutglà
Yaiza González
Clara Castellvell
Anna Muñoz
Judith Vélez
CN POBLE NOU
Adaia Anglès
Vio de Puig
Axelle Ramon
Laia Azorín
INEF BARCELONA
Jordina Marbà
Carla Rodríguez
Mireia García
Montse Leuga
Raquel Garcia
Alexandra Castilón
Mercè Viñals
BUC
Jana Gomà
Sílvia Sicart
OSONA RC
Maria Sort
L’HOSPITALET RC
Berta Fernández
RC MARTORELL
Maria Casas
SANTBOIANA
Anna Puig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)