Natació

Lozano i Muñoz guanyen el 24è Trofeu Raül Ramos

Natació. El Club Natació Olot, organitzador de la primera prova del circuit Girosona, va ser segon en la classificació per clubs, darrere el Sant Andreu

El Club Natació Olot va organitzar la 24a edició del Trofeu Raül Ramos de Natació, la cita inaugural del circuit Girosona, que es completarà a Banyoles, Vic i Girona i que, un cop més, va tenir una gran acollida per part del públic, que va omplir les graderies de la instal·lació garrotxina des de primera hora. La prova es va disputar en doble sessió, amb les eliminatòries al matí (menys 200 metres) i les finals a la tarda.

Els internacionals Alberto Lozano i Lidón Muñoz (Sant Andreu) van guanyar els premis FINA i també l’eliminatòria de 50 m lliures. El club barceloní va guanyar la classificació per equips, seguit de l’Olot i l’Hospitalet. El conjunt olotí va obtenir onze medalles, quatre de les quals d’or.

Molts nedadors del CN Olot, el següent objectiu dels quals serà la copa estatal de clubs del 21 al 23 de desembre a Sabadell, van establir les seves millors marques personals. Lídia Huete, a més, va fer un nou rècord del club en el 100 estils femení (1:05.10). Huete va guanyar també els 100 papallona amb 1:01.50 –davant la grupista Txell Font, segona amb 1:04.37–, i els 200 amb 2:29.82.

Aura Vilarrasa (CN Castellfollit) en els 200 lliures, Nina Grabuleda (CN Banyoles) en els 200 esquena i Lara Pazos (CN Olot) en els 100 lliures en la categoria femenina, i Roger Carreró (CN Banyoles) en els 200 esquena i 100 lliures, van completar la nòmina de victòries de nedadors dels clubs de la demarcació en aquest Raül Ramos.

Assemblea general extraordinària

El club olotí té convocada per al dia 16 una assemblea general extraordinària amb un únic punt en l’ordre del dia. Es tracta de la votació per al finançament de les obres de reforma de les instal·lacions del club mitjançant la concertació d’un crèdit hipotecari i de l’establiment d’una quota d’obres. Els socis podran votar des que es constitueixi l’assemblea en primera (9.30 h) o segona convocatòria (10) fins a les 19 h. Atesa la previsió d’assistència i participació de socis el club ha establert uns horaris recomanats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)