Esports de muntanya

Tret de sortida a la Xina

Esquí de muntanya. La copa del món comença avui amb una prova que es farà a les instal·lacions olímpiques dels Jocs de Pequín 2022

La copa del món d’esquí de muntanya arrenca avui amb la disputa d’una prova a la Xina. Les instal·lacions olímpiques dels Jocs de Pequín 2022, a la regió de Wanlong, seran l’escenari d’una cursa vertical (avui) i una prova esprint (demà).

Sense Kilian Jornet, que es perdrà tota la temporada d’hivern després de ser operat de les dues espatlles, els esquiadors catalans presents a la Xina seran Marc Pinsach i Oriol Cardona, en categoria masculina, i Clàudia Galícia, Marta Garcia i Júlia Casanovas, en la femenina. El madrileny Antonio Alcalde completa l’expedició de la federació espanyola (Fedme).

En la prova hi participaran 70 homes i 20 dones de tretze federacions diferents. Els esquiadors hauran de fer front a temperatures que poden arribar fins als 20 graus sota zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)