Esports de muntanya

Galícia, plata en l’estrena en la copa del món

Esquí de muntanya. L’osonenca només va ser superada en la cursa vertical de Wanlong, a la Xina, per la francesa Axelle Mollaret

L’osonenca Clàudia Galícia (CE Cerdanya) es va penjar la medalla de plata en la primera cursa vertical de la copa del món d’esquí de muntanya, que comença aquests dies a l’estació de Wanlong, a la Xina. Galícia, que va completar la distància en 21:28, només va ser superada en la línia d’arribada per la francesa Axelle Mollaret (21:02). La medalla de bronze va ser per a la italiana Alba de Silvestro (21:32). Galícia ha destacat aquestes últimes temporades pel fet de ser una esportista multidisciplinària ja que, a banda de destacar en l’esquí de muntanya, també va triomfar en la Titan Desert de BTT.

En la categoria masculina el triomf va ser per a l’alemany Anton Palzer (16:58). Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) es va quedar a només una plaça del podi, mentre que Marc Pinsach (CE Cassanenca) va ser novè. Júlia Casanovas, del mateix equip que Galícia, va ser quinzena. Avui es disputaran les curses de fons d’aquesta primera cita de la copa del món, en què tots els catalans intentaran millorar l’actuació d’ahir. La competició inclou aquesta temporada cinc proves, entre les quals destaca la clàssica Font Blanca, que es disputarà a Andorra el 27 i el 28 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)