Futbol sala

Futbol sala

Un punt en el bullici balear

Futbol sala. El Barça Lassa empata amb el Palma en una de les pistes més complicades de la lliga i havent de remar contra corrent per l’expulsió de Sedano

PALMA 4 BARÇA 4

PALMA FUTSAL:Carlos Barrón, Tomaz, Joselito, Quintela i Paradynski –cinc inicial–, Eloy Rojas, Maico, David Pazos.FC BARCELONA LASSA: Paco Sedano, João Batista, Rivillos, Dyego i Ferrão –cinc inicial–, Tolrà, Leo Santana, Sergio Lozano, Adolfo, Joselito i Rafa López.GOLS:1-0 (11’) Quintela. 1-1 (15’) Joselito. 2-1 (16’) Paradynski. 2-2 (24’) Dyego. 2-3 (27’) Rivillos. 3-3 (29’) Eloy Rojas. 4-3 (37’) Eloy Rojas. 4-4 (39’) Joselito.ÀRBITRE:González i Sánchez.

El Barça va sumar ahir un punt a Son Moix en l’últim partit de l’any. En un duel que va acabar sent una partida d’escacs en els darrers quatre minuts, els blaugrana van saber patir i van acabar empatant en el darrer sospir. Duia bé el tempo el conjunt d’Andreu Plaza, però una expulsió injusta de Paco Sedano va trastocar els plans. L’empenta blaugrana, jugant amb porter jugador, va ser determinant per acabar aconseguint l’empat, per mitjà de Joselito, però l’Inter s’escapa al capdavant de la taula.

El Palma va contenir el potencial blaugrana en el primer temps. L’ordre balear i un Carlos Barrón enorme sota els pals van evitar que els blaugrana veiessin porteria fins al minuts 15. Abans Quintela havia fet l’1-0. Els balears van reaccionar bé a l’empat i Paradynski, aprofitant un doble penal, va tornar a fer avançar el seu equip. Descarat, el conjunt balear marxava al vestidor amb avantatge.

El Barça va rectificar coses en el segon temps. Va aconseguir combinar amb més rapidesa i amb més idees; de fet, Dyego va trobar una escletxa en l’entramat balear i va aconseguir l’empat. Sense temps per a la reacció local, el Barça es va avançar amb una diana de Rivillos. S’obria un nou escenari amb el Barça al davant en el marcador i el Palma obligat a estirar-se. La reacció dels locals, però, va ser molt bona i Eloy Rojas va empatar.

Els darrers minuts del duel es van complicar. En una jugada embolicada en què Quintela va fingir una agressió, els àrbitres van expulsar Sedano i van deixar el Barça amb un home menys. El Palma va aprofitar la superioritat mitjançant Eloy Rojas. El Barça va reaccionar amb Adolfo de porter jugador i Joselito va aconseguir l’empat davant el bullici balear.

Prova per al Catgas

Els colomencs reben avui (17.30 h, Esport 3) el Jaén, quart. El Catgas, que encadena quatre setmanes sense guanyar i que encara no coneix la victòria a casa, no podrà disposar d’Ari, sancionat. Els que sí que han entrat en la convocatòria són Corso i Míguez, recuperats de les lesions.