Natació

ESPORTS

Pujol i Navarro repeteixen triomf en la copa Nadal

Natació. El nedador blanenc va sumar al port de Barcelona el quart triomf seguit i és a només una victòria del rècord absolut que va establir Robert Queralt als anys 50

El blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) i la barcelonina Judith Navarro (CN Sant Andreu) van repetir dilluns, el dia de Nadal, el triomf en la clàssica copa Nadal en aigües obertes, que va arribar a la seva 108a edició al port de Barcelona.

L’internacional Guillem Pujol, un dels millors fondistes catalans, va conquerir el seu quart títol consecutiu recorrent els 200 m en línia recta fins al portal de la Pau amb un temps de 2:07.52. El podi de la prova masculina absoluta el van completar Pol Roch (CN Sitges) i Nando Tellechea (CN Barcelona). Amb el triomf de dilluns, Pujol va igualar les quatre victòries consecutives obtingudes per Antonio Corell (1967-1970) i Robert Queralt (1950-1953) i està a només una del rècord de cinc victòries consecutives que va establir David Royo entre el 1959 i el 1999.

Judith Navarro, bronze en el campionat d’Europa del 2016 en aigües obertes, tampoc va deixar marge a la sorpresa. La jove del CN Sant Andreu es va imposar tot just en la seva segona participació en la prova amb una marca de 2:14.73. Ho va fer al davant de la triatleta del CN Barcelona Anna Gody, que amb el de dilluns ja suma onze podis en la cita nadalenca. El podi el va completar Nora Arillas, del Marismas.

Els dos guanyadors absoluts de la clàssica prova van rebre un premi de 500 euros, una de les novetats de la prova que el CN Barcelona organitza des del 1907 i que s’ha convertit pràcticament en l’únic esdeveniment esportiu d’elit que es disputa el dia de Nadal a la ciutat de Barcelona. La prova va reunir dilluns uns 300 participants que es van repartir en cinc curses segons les categories.

No van fallar tampoc els nedadors que van desafiar la fredor matinal i de l’aigua llançant-se a l’aigua vestits de Pare Noel, ni tampoc els que es van disfressar amb molts altres motius nadalencs.

Masculina
1r. Guillem Pujol (CN Mataró) 2:07.52
2n. Pol Roch (CN Sitges)
3r. N. Tellechea (CNB)
Femenina
1a. J. Navarro (Sant Andreu) 2:14.73
2a. Anna Godoy (CNB)
3r. N. Arillas(Marismas)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)