Futbol sala

Futbol sala

Compromís amb la casa

Futbol sala. Roger Serrano i Joselito, fets a les categories inferiors del Barça i que acabaven contracte aquest estiu, allarguen la seva vinculació amb el club fins a la temporada 2019/20

“Jugar al Barça és un somni”, repeteix una vegada i una altra Roger Serrano quan és notícia. De sang blaugrana des que va néixer, el jugador gracienc va passar per les categories inferiors del club amb èxit, va fer un periple de tres anys cedit al Ribera Navarra i, amb l’arribada d’Andreu Plaza a la banqueta, el club li va donar una confiança que ell va correspondre amb un gran temporada 2016/17. Enguany, una lesió al quàdriceps de la cama dreta li està fent la guitza, però el Barça ha volgut premiar la seva bona feina i l’ha renovat fins al 2020.

Des dels 20 anys, els camí de Roger va lligat al del gadità Joselito, amb qui va coincidir al filial i que també es va guanyar les garrofes durant tres temporades a Tudela. El jugador esquerrà del Barça, que va estar a la corda fluixa a l’estiu, ha fet un inici de curs impecable i ha estat determinant en les tres competicions que ha disputat el Barça amb el seus gols. De fet, el gadità, que s’ha guanyat a pols la renovació, és el màxim golejador de l’equip en la lliga amb 15 dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)