Atletisme

atletisme

El Barça signa el setzè doblet

Atletisme. El conjunt blaugrana allarga la seva hegemonia i torna a assolir el títol català de clubs en pista coberta tant en homes com en dones

El FC Barcelona va signar a Sabadell el setzè doblet en 22 edicions del campionat de Catalunya de clubs en pista coberta. El conjunt blaugrana va dominar amb més o menys suficiència tant en homes com en dones en la competició que obria oficialment la campanya indoor. L’ISS l’Hospitalet, amb només tres punts de marge, va obtenir el subcampionat masculí davant de l’AA Catalunya, mentre que en el trofeu femení la mateixa Agrupació i l’Avinent Manresa es van repartir les places d’honor.

Tot i tractar-se de principi de curs, la competició va oferir molt bons registres i es van millorar tres rècords del campionat i se’n van igualar dos més. Sense rival, la santcugatenca Jaël Bestué va prendre la sortida com una fletxa i es va estrenar com a velocista del Barça amb victòria en els 200 m i una gran marca de 24.20. Les altres plusmarques de la competició van ser per a les seves noves companyes de club, la migfondista de Benissanet Ingrid Pino en 1.500 m (4:30.42) i la vallesana Montse Mas en 3.000 m (9:31.56), després de seguir el ritme de Míriam Ortiz (AA Catalunya) durant bona part de la cursa. Els dos registres igualats van ser en els salts verticals. Mònica Clemente (Avinent Manresa) es va imposar en el concurs de perxa després de sobrepassar el llistó a 4,10 m i d’igualar el registre d’Anna Pinero (FC Barcelona), que diumenge, amb 4,00 m, es va haver de conformar amb el segon lloc. Xesc Tresens (FC Barcelona) va completar el còmput de registres igualats amb els 2,12m en alçada. El jove valor de l’ISS l’Hospitalet Maria Vicente no va millorar la plusmarca en llargada (5,95 m per 6,00 m), però també va competir a molt bon nivell.

LA XIFRA

12
victòries.
De les 26 proves del programa, el Barça va vèncer en 12: 6 en homes i 6 en dones.
Homes
1r FC Barcelona 84
2n ISS l’Hospitalet 75
3r AA Catalunya 72
4t Cornellà Atlètic 60
5è CA Igualada 50
6è JA Sabadell 48
7è Lleida UA 43
8è Avinent Manresa 36
Dones
1r FC Barcelona 95
2n AA Catalunya 83
3r Avinent Manresa 69
4t ISS l’Hospitalet 62
5è CA Igualada 48
6è Lleida UA 44,5
7è CA Canaletes 34
8è JA Sabadell 32,5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)