Esquí

Així va anar el 21è Pista Pista!

Gran inici de la 10a edició del circuit Audi quattro Cup a La Molina

El 21è Trofeu Pista! Pista !, la primera de les sis cites del circuit U12 / 10 Audi quattro Cup, organitzat per La Molina Club d'Esports, la Federació Catalana d'Esports d'hivern (FCEH) i dins el calendari de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI), es va disputar el dissabte 13 de gener amb la participació de prop de 250 esquiadors.
 
 
El circuit d'esquí alpí U12 / 10 Audi quattro Cup ha estrenat el seu desè aniversari de la millor manera. Els joves corredors i les seves famílies van poder gaudir d'unes condicions de neu fantàstiques, competitivitat, companyerisme i molt bon ambient al village de la meta. En aquesta primera cita del circuit d'esquí alpí, que forma part del calendari oficial de competicions de la RFEDI, va tenir lloc a la pista del Padró de la Molina, coincidint amb el 75 aniversari de la instal·lació del primer remuntador de l'estació.
 
La cursa va consistir en dos gegants a una sola mànega per categoria i va comptar amb la participació de 243 esquiadors d'entre 9 i 12 anys. Es van viure moments d'autèntica emoció i diversió en les gairebé tres hores que va durar la competició matinal. Les famílies i companys de tots els clubs participants van vibrar i van acompanyar a tots els esquiadors mentre seguien el cronometratge en directe a través del LiveTiming, iniciativa que va posar en marxa la RFEDI la temporada passada i que ha tingut molt bona acollida.
 
A mesura que els corredors anaven finalitzant els seus descensos, van poder gaudir del brou calent Aneto, galetes, barretes energètiques i xocolata calenta, gràcies a la col·laboració de RAM Chocolatíssimo, ideals per reposar forces de la millor manera després de l'esforç realitzat en el gegant de la pista situada a la zona d'Alabaus.
 
Resultats oficials del 21è Trofeu Pista! Pista! - Audi quattro Cup 16-17

La campiona en la categoria més jove de les que van participar en aquest circuit Audi quattro Cup de la RFEDI, U10 dames, va ser Mar Morros Cabassers, del CANMC, que amb un temps de 34.76 va aconseguir pujar al més alt del podi. El va acompanyar la seva germana bessona Anna Morros Cabassers, també del CANMC, en 2a posició (35.00) i Nur Torres Casas, de l'GRANUEC, que va aconseguir el meritori tercer lloc creuant la meta en 35.43.
 
En U10 homes, Tomàs Sastre Alsina, de l'GRANUEC, va creuar la línia de meta als 34.33, crono que li va valer el primer lloc en la seva categoria. Es va adjudicar el segon lloc, Matteo Padoan, de la Molina Club d'Esports (LMCE) amb un temps de 35.13, i al tercer esglaó del podi va pujar Max Jorge López, del LLIVIA amb un temps de 35.21.
 
En U12 dames, joves esquiadores que tenen entre 11 i 12 anys, es va adjudicar la victòria amb el millor temps de la cursa, Ona Vidal Bernad, de la Molina Club d'Esports (LMCE), descendint la pista Padró en 33.15. Molt de prop el va seguir Carla Ferrer Moser, de LMCE, amb un temps de 33.97. Emma Blanxer Roca, del LLIVIA, es va adjudicar la tercera posició amb un temps de 34.31.
 
En U12 homes, els nois que van completar la jornada del primer gegant Audi quattro Cup van ser Martí Cardeña Vila, del LLIVIA, que va creuar la meta amb el millor temps: 31.56; Álex Jorge López, també del LLIVIA, segon amb un temps de 32.52; i Roger Barceló Castellet, del CANMC, que va obtenir el tercer lloc amb un temps de 32.72.
 
Tarda de festa i diversió al pavelló d'Alp

Les portes del pavelló municipal d'Alp es van obrir a l'hora prevista, les 17h30, per a donar començament a una tarda plena d'emoció i diversió per als petits i les seves famílies que van assistir a la cursa a La Molina. Les múltiples activitats que es van organitzar per a tots els públics van fer que el més de 700 assistents a l'esdeveniment, grans i petits, s'ho passaran d'allò més bé mentre recordaven el viscut durant el matí en el vídeo resum que es transmetia a la pantalla gegant muntada al escenari.
 
Aquest any la Zona de Tecnologia de les festes Audi quattro Cup s'ha ampliat i renovat del tot per fer ús de l'electrònica i la interactivitat per regalar moments de diversió i aprenentatge a tots els públics i edats. Una de les més destacades, el Croma Bola de neu, un petit estudi de cinema muntat amb un croma al pavelló, va permetre als nens viure una experiència d'efectes especials. Vestits amb equipació de neu, van simular que fugien d'una gran bola de neu. En els propers dies, les famílies podran accedir a la web del circuit per recuperar els vídeos i descarregar-com record.
 
Una altra de les activitats destacades va ser la Wii, que cada any es converteix en una de les activitats amb més participants. Els més petits de la casa van poder gaudir de la Zona Kids.

A les 18: 45h es va celebrar el lliurament de premis, cinc per a cada categoria, amb millors resultats en cada categoria van veure reconegut el seu esforç i van gaudir de valent mentre pujaven al pòdium aclamats per un vibrant públic que va viure aquest moment intensament.
 
Van lliurar les medalles autoritats locals i del món de l'esport i la neu com Ramon Moliner, alcalde d'Alp; Toni Sanmartí, director de La Molina; Agustí Pal, vicepresident de la Molina Club d'Esports; Oscar Cruz, president de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH); May Peus Espanya, president de la RFEDI; Elena Mayans, coordinadora d'esdeveniments i patrocinis d'Audi; Ana Millán, responsable de comunicació d'Audi Financial Services; Francesc Armengol, delegat tècnic de la cursa i Miguel Ángel Carrascosa, representant de Viatges Thai Dreams.
 
Després del lliurament de medalles va ser el torn del sorteig de premis aportats per la marca Head. Es van sortejar dessuadores, ulleres, samarretes, gorres, cascos, i bosses d'esquís i botes.
 
La festa va finalitzar entre un fantàstic ambient i molt bon gust de boca per encarar la següent prova del circuit Audi quattro Cup, el dissabte 3 de febrer a Sierra Nevada.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)