Ciclisme

Ewan, profeta a casa seva

Ciclisme. L’australià del Mitchelton-Scott va guanyar la segona etapa del Tour Down Under a l’esprint a Stirling i va arrabassar la primera posició a l’alemany Greipel (Lotto)

L’australià Caleb Ewan va brillar davant dels seus aficionats en la segona etapa del Tour Down Under. El jove del Mitchelton-Scott va ser el més ràpid en la lleugera rampa final a Stirling i va pispar el mallot de líder a l’alemany André Greipel (Lotto), vencedor el primer dia. El conjunt australià va fer una demostració de força amb la segona posició del sud-africà Daryl Impey, que ocupa la mateixa posició en la general. L’eslovac Peter Sagan es va haver de conformar amb la quarta posició i és tercer, a dos i deu segons dels corredors del Mitchelton-Scott.

El vilanoví Marc Soler (Movistar) va ser 26è i ocupa el 33è lloc en la general. Avui es disputa la tercera etapa entre Glenelg i Victor Harbor (120 km), en un nou final apte per a velocistes, i demà es viurà un final més compromès amb la pujada a Teringie a prop de meta.

2a etapa
1r. C. Ewan (Mitchelton) 4:03.55
2n. D. Impey (Mitchelton) m.t.
3r. J. McCarthy (Bora) m.t.
26è. M. Soler (Movistar) m.t.
General
1r. C. Ewan (Mitchelton) 7:54.00
2n. D. Impey (Mitchelton) a 0:10
3r. P. Sagan (Bora) a 0:12
33è. M. Soler (Movistar) a 0:16
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)