Ciclisme

Un altre enemic per a Froome

Ciclisme. El president de l’UCI, David Lappartient, demana al Giro i al Tour que no acceptin el ciclista britànic si no està resolt el seu presumpte cas de dopatge

El president de la Unió Ciclista Internacional, David Lappartient, és partidari que el britànic Chris Froome no participi en les pròximes edicions del Giro i el Tour encara que abans no s’hagi pres una decisió sobre el seu control positiu en l’última Vuelta a Espanya.

En declaracions a mitjans australians durant el Tour Down Under, Lappartient va dir que la resolució del cas pot durar un any i va demanar al ciclista que, mentrestant, no participi en cap cursa, incloses les grans voltes.

Segons Lappartient, no seria bo que Froome guanyés curses i que posteriorment fos sancionat, com ja li va succeir a Alberto Contador. Per això, demana als organitzadors del Tour i el Giro que prenguin decisions, incloses en el seu reglament, que els permeten “rebutjar un ciclista que danyi la seva imatge”. Amb tot, Froome és lliure de córrer on vulgui mentre no hi hagi una sanció oficial. Leppartient també hi va afegir que li agradaria que l’Sky no pressionés el ciclista per competir. En aquest sentit, va recordar que el seu director, Dave Brailsford, sempre s’ha presentat com un pilar en la lluita contra el dopatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)