Més esport

Futbol americà

La FEFA diu que no als Dracs

Futbol americà. L’organisme federatiu no accepta la proposta dels badalonins perquè els equips del grup A de la LNFA puguin jugar vuit partits després de la renúncia dels Imperials

No hi haurà canvis en el sistema de competició de la LNFS derivats per la retirada dels Imperials de Reus. Així ho ha decidit la federació espanyola de futbol americà (FEFA), la qual cosa implica que rebutja la proposta que li va fer el Badalona Dracs la setmana passada. El club badaloní suggeria modificar el calendari per tal que els equips del grup A, en el qual hi havia els Imperials, els Pioners de l’Hospitalet i els mateixos Dracs, poguessin disputar els mateixos vuit partits que els equips dels altres dos grups. “Creiem que la millor opció és mantenir el grup A en les mateixes condicions en què es troba actualment. És a dir, amb tres partits com a locals i tres com a visitants per equip en la temporada regular”, conclou el comunicat que la FEFA va fer arribar dilluns als seus afiliats.

José Luis Soler, president dels Dracs, que és l’actual campió de la LNFS, va lamentar a aquest diari la negativa que han rebut de l’organisme federatiu. “Ja ens ho esperàvem. Tot i així, ens sap greu la decisió que han pres”, va manifestar. Cap dels altres 13 equips que competiran en la LNFS no ha secundat la proposta dels badalonins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)