El CN Sabadell no afluixa

Waterpolo. Les vallesanes van derrotar el Mataró en l’estrena de la segona volta i es mantenen líders, i el Sant Andreu es va desfer del Rubí

L’Astralpool CN Sabadell va començar la segona volta de la lliga com havia estrenat el campionat: amb una victòria incontestable contra La Sirena Mataró, aquest cop a domicili (5-10). D’aquesta manera, les vallesanes es mantenen líders imbatudes amb tres punts de diferència respecte al Sant Andreu, que dimecres va derrotar el Rubí, i les maresmenques són terceres.

Amb tot, el Mataró es va avançar mitjançant Laura Vicente, però va ser un miratge. Les de David Palma van respondre amb dos gols en accions de superioritat abans d’acabar el primer quart i no van tornar a cedir la iniciativa (1-2). Van marcar tres gols més i Laura Ester, aturant un penal, va evitar el gol local, en un matx que va quedar sentenciat en el descans (1-5). El Sabadell va arribar a tenir un màxim avantatge de vuit gols (2-10).