Tennis

La lluita per l’alliberació

Final femenina. Halep (1) i Wozniacki (1) aspiren a guanyar el seu primer títol de Grand Slam després de dues finals perdudes cadascuna. La vencedora serà la número 1 (9.30 h / Eurosport)

L’agressivitat de Simona Halep (1) i el joc rocós de Caroline Wozniacki (2) es contraposaran avui en la millor final femenina sobre el paper de l’obert d’Austràlia. La vencedora serà la número 1 de la WTA, condició que ara llueix la romanesa. Però aquest aspecte és secundari entre dues dones que han perdut les dues finals que han jugat de Grand Slam i que necessiten alliberar-se en la seva primera final a Melbourne. La de Constanta –26 anys–, finalista de Roland Garros el 2014 i el 2017, va arribar als quarts el 2014 i el 2015 com a millor resultat anterior. La danesa de 27 anys, finalista en l’obert dels EUA el 2009 i el 2014, va arribar a les semifinals australianes el 2011. El cara a cara el domina Wozniacki (4-2), que ha guanyat els tres últims partits.

Halep va endossar 50 cops guanyadors a Kerber en les semifinals. Va salvar dues pilotes de partit i en va evitar tres més contra Lauren Davis. El camí de Wozniacki ha estat més plàcid, amb només dos sets perduts. Malgrat que en alguns dels enfrontaments ha signat un nombre menor de cops guanyadors que les rivals, el seu servei i la seva capacitat defensiva l’han catapultat.

Una curiositat. Halep juga amb un vestit comprat o fet a mida en una web xinesa sense publicitat perquè va trencar amb Adidas, que no li oferia el que ella demanava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)