Ciclisme

Banyoles HC, la prova pilot

Ciclisme. En la copa catalana internacional del mes que ve, la cursa de BTT de més categoria UCI a l’Estat, hi participaran la majoria de corredors que disputaran la copa del món des del març

La Clàssica té confirmada la presència, el 24 i 25 de febrer, de la majoria dels corredors internacionals que des del mes de març competiran en la copa del món d’XCO. La copa catalana internacional és l’única prova de BTT a l’Estat amb categoria HC, just la que queda per sota de les copes del món, de les quals adopta el format: cursa femenina dissabte i masculina diumenge. En dones, Emily Batty (Trek) és molt difícil que corri a Europa si no és una copa del món i, a Banyoles, es veurà les cares amb la doble campiona mundial Catherine Pendrel (Cliff).

El francès Julien Absalon és un any més el cap de cartell de la prova. Doble campió olímpic i considerat el millor de la història, debutarà amb el seu nou equip, l’Absolute Absalon –també hi ha Neilo Perrin-Garnier, el campió sub-23 de França–. Jordan Sarrou presenta el millor lloc en el rànquing UCI entre els inscrits, segon. Amb el KMC, el seu equip, també hi ha Victor Koretzky, dos cops guanyador a Banyoles. La nòmina francesa d’estrelles la completen Maxime Marotte (Cannondale) i Hugo Drechou (Massi).

El circuit de la Draga també comptarà amb el PMRA, en la primera cursa d’XCO del txec Ondrej Cink després d’una temporada al World Tour amb Bahrain. El bronze olímpic Carlos Coloma i el banyolí Josep Duran –estan corrent junts la Costa Blanca Bike Race– o els MMR (David Valero, Pablo Rodríguez i Catriel Soto) afegeixen nivell a una cursa en què també participen Sergio Mantecón, Francesc Guerra, Ever Alejandro Gómez o Ismael Ventura. Jofre Cullell, amb la nova Megamo, serà un altre focus d’atenció per als aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)