Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga femenina

El Sabadell-Mataró, en els quarts de final

Waterpolo. Els dos equips catalans es disputaran una plaça per a la final a quatre de l’Eurolliga femenina

L’Astralpool Sabadell i La Sirena Mataró s’enfrontaran en els quarts de final de l’Eurolliga femenina, i només un dels dos es classificarà per a la final a quatre de la màxima competició europea de clubs. El partit d’anada es jugarà el 24 de febrer a Sabadell, i el de tornada es disputarà a Mataró el 17 de març.

El sorteig que es va fer ahir Ostia (Itàlia) va comportar uns emparellaments de quarts molt interessants, ja que, a banda de l’enfrontament entre catalans, destaca el duel entre els dos finalistes de l’edició de l’any passat entre el Koinef Kirixi rus –el campió– i l’Olympiacòs Pireu grec, que va ser el subcampió. Els altres dos partits enfrontaran els equips hongaresos contra els italians: l’UVSE Budapest jugarà contra el Plebiscito Pàdua i el Dunaújváros ho farà contra l’Orizzonte Catània.

La temporada passada el conjunt vallesà i el maresmenc es van classificar per a la final a quatre de l’Eurolliga femenina, van perdre en les semifinals i es van trobar en el partit pel tercer i el quart lloc amb victòria del Sabadell. Fa dues temporades tots dos també van arribar a quarts, però, si bé les sabadellenques van guanyar la seva eliminatòria i van passar a la final a quatre i van guanyar el seu quart títol europeu, les mataronines van perdre i van disputar la final a quatre de la LEN, que també van guanyar. Enguany el vencedor jugarà la final a quatre de l’Eurolliga i el perdedor, la final a quatre de la LEN.

Els enfrontaments de quarts
Anada el 24 de febrer
Tornada el 17 de març
Sabadell - Mataró
(Catalunya) - (Catalunya)
Kirixi - Olympiacòs
(Rússia) - (Grècia)
Dunaújváros - Orizzonte
(Hongria) - (Itàlia)
UVSE Budapest - Pàdua
(Hongria) - (Itàlia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)