Ciclisme

David Gómez s’endú el pa gros

Ciclisme. El bagenc del Team Compak va superar els dos estrangers amb els quals es va jugar la Cursa del Pa de Palafrugell, la cita inaugural de l’Open Social, amb 14 escapats a la Ganga

David Gómez (Team Compak) va ser el vencedor de la Cursa del Pa de Palafrugell, la primera de les tres de l’Open Social marcada per una escapada de catorze unitats abans de la Ganga, la principal dificultat dels 107 quilòmetres i més de 900 metres de desnivell positiu del recorregut que el corredor bagenc va fer en 2h34:59 (41,42 de mitjana).

Gómez es va disputar la victòria en la darrera recta amb el sub-23 Mark Donovan (Zappi RT) i Tristan Cardew (The Service Course), que van entrar amb 10 segons de marge respecte de la resta d’escapats, entre els quals hi havia Antonio Miguel (Palafrugell CC), quart i millor màster 30, Daniel Reyes (Linbikes), Manue del Río (Palafrugell CC), Àlex Ferrer (Tecnibike Calonge), Xavier Albertí (Esteve) i Sergi Oller (Irontech).

El grup més nombrós va entrar a un minut i mig de Gómez mentre que Tati Luisi (Frigorífics Costa Brava) va ser la millor en la categoria femenina i Arnau Fonollosa (Jufré Vic) i Aaron Camacho (Terrassa) en júnior i cadet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)