Atletisme

Atletisme

Jonah Chesum farà doblet a Barcelona

Atletisme. El fondista kenyà competirà tant en la mitja marató, l’11 de febrer, com en la marató, l’11 de març, de la capital catalana

El kenyà Jonah Chesum, el sorprenent vencedor de l’última edició de la marató de Barcelona, tot i que inicialment exercia de llebre, competirà aquest any tant en la mitja (11 de febrer) com en la marató (11 de març) de la capital catalana, segons han anunciat els organitzadors. L’atleta, amb un malformació al braç i una marca acreditada de 62:04, participarà en un duel a tres bandes amb el seu compatriota Meshack Koech, els ugandesos Moses Kurong i Abdallah Mani, i els etíops Mule Wasihun i Azmeraw Mengistu amb el propòsit de rebaixar el registre del traçat (60:04), en poder d’Eliud Kipchoge. En dones, destaquen les etíops Tejitu Donava i Dibabe Kuma, la kenyana Susan Kipsang i la corredora de Bahrain Mimi Belete. Dilluns s’acaba el termini d’inscripcions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)