Esquí

Quim Salarich serà finalment a PyeongChang

Jocs d’Hivern. L’osonenc, que havia quedat fora de l’equip, s’ha fet amb la plaça addicional que ha aconseguit la federació espanyola a última hora

L’osonenc Quim Salarich, integrant de La Molina Club d’Esports (LMCE), s’incorporarà finalment a l’equip espanyol que disputarà els Jocs Olímpics de PyeongChang del 9 al 25 de febrer, gràcies a la plaça addicional obtinguda a última hora per l’equip espanyol.

Segons informa la federació estatal, la presència de Salarich a Corea arriba després de la gestions realitzades per aquesta entitat i pel Comitè Olímpic Espanyol.

Quim Salarich té 24 anys, és especialista en eslàlom i, en la temporada 2016-17, va acabar 25è en aquesta modalitat en el campionat del món de Saint Moritz. Fa dues temporades l’osonenc va obtenir la millor posició (69) d’un esquiador de la federació espanyola en la classificació mundial d’eslàlom de les últimes dècades.

A Vail’17 va ser trentè i, el novembre passat, es va enfilar al podi amb el segon lloc en l’eslàlom de la Federació Internacional d’Esquí disputat a Diavolezza (Suïssa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció