Atletisme

Mechaal torna a brillar a Alemanya

Atletisme. El palamosí va ser tercer en els 3.000 m de Düsseldorf (7:42.06), només superat en la darrera volta per dos dels millors fondistes africans, l’etíop Kejelcha i el kenyà Birgen

El palamosí Adel Mechaal va tornar a plantar cara als grans fondistes africans en els 3.000 m, aquesta vegada en el míting de la IAAF a Düsseldorf. Només el campió del món dels 3.000 m, l’etíop Yomif Kejelcha, i el kenyà Bethwel Birgen van poder superar l’atleta català en l’última volta i mitja. Mechaal va quedar a menys de dos segons del seu rècord català (7:42.06), que havia batut dissabte a Karlsruhe.

L’atleta del New Balance va fer un plantejament claríssim d’anar de menys a més. En la primera meitat de la cursa, mentre la llebre Vincent Letting conduïa tots els favorits, ell es va col·locar rere tots els africans per mantenir un ritme constant. Just a la meitat de la cursa va començar a avançar rivals, no sense esforç, i ja sense la llebre i encara amb mil metres per córrer va decidir canviar el ritme, situar-se primer i serrar les dents. Només Kechelja i Birgen van resistir l’envestida del català, que en l’última volta va pagar l’esforç de la seva remuntada.

De la resta de proves va destacar la gran victòria del velocista xinès Bingtian Su en la final dels 60m amb 6.43, la cinquena millor marca de tots els temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)