Atletisme

Atletisme

Maria Vicente, recordista

Atletisme. L’atleta de l’ISS l’Hospitalet estableix una nova plusmarca mundial sub-18 en pentatló amb un registre de 4.731 punts a Antequera

La catalana Maria Vicente (ISS l’Hospitalet), campiona mundial juvenil en heptatló a l’estiu a Nairobi, continua lluint el seu talent sobre el tartan i elevant el llistó de les seves capacitats a cada campionat. Les seves competicions prèvies ja feien albirar un magnífic registre amb vista al campionat d’Espanya sub-18 en pista coberta a Antequera, però la realitat va superar les millors expectatives. Després de les cinc proves de la combinada, Vicente va sumar 4,371 punts, que superen àmpliament el rècord anterior, en poder de la britànica Morgan Lake amb 4.284 punts, acreditats el 2014 a Växjö (Suècia). L’estrella catalana va començar amb molt bon peu, amb 8.33 en 60 m tanques, que suposaven un nou rècord estatal de la seva categoria. Vicente, que des del setembre s’entrena al CAR de Sant Cugat a les ordres de Fernando Martínez, no va abaixar el llistó i també es va imposar en les altres quatre proves del pentatló: 1,75 m en alçada; 13,06 en pes; 6,11 m en llargada; i 2:22.77 en 800 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)