Més esport

Futbol americà

efl

Els Dracs debuten a Europa

Futbol americà. Imbatuts després de cinc jornades i directament classificats per als quarts de final en la lliga estatal, els de Badalona començaran aquest dissabte, a casa, el camí en l’European Football League (EFL) contra el Seamen Milano

Dissabte que ve, 24 de març, a les sis de la tarda, els Dracs de Badalona jugaran el primer dels dos partits de la lligueta triangular de l’European Football League (EFL) 2018. Ho faran a casa, al Municipal Badalona Sud, contra el Cisalfa Seamen Milano, el campió d’Itàlia. “Serà un partit molt igualat, segur. Si guanyem, tindrem moltes possibilitats, sinó estarem gairebé eliminats”, assenyala José Luis Soler, el president dels badalonins. L’altre equip del grup és el Thonon Black Panthers, de França, que rebrà els Dracs el pròxim 14 d’abril. Per al duel de dissabte, els negre-i-plata tindran les baixes de Víctor Porras, per motius laborals, i de David Cuenca, que es va fer una lesió al genoll diumenge passat, en el partit que el seu equip va guanyar, de manera clara (42-3), als Pioners de l’Hospitalet. Cuenca es perdrà, amb tota probabilitat, el que resta de temporada.

En l’LNFA, la competició estatal, la trajectòria dels Dracs és impecable: cinc victòries en cinc partits que, a manca d’una jornada per acabar la temporada regular, situen l’equip que entrena Óscar Calatayud directament en els quarts de final, estalviant-se la primera eliminatòria dels play-off. El pròxim compromís d’aquesta competició el tenen el dissabte 7 d’abril, a València, contra els Firebats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)