Rugbi

Williams deixarà la banqueta de la Santboiana

Rugbi. El neozelandès tornarà al seu país la temporada vinent

El neozelandès Lewis Williams no continuarà a la banqueta de la UE Santboiana la temporada que ve, un fet que ja han confirmat fons del club del Baix Llobregat. El tècnic va comunicar fa uns dies als jugadors la intenció de no renovar i de tornar al seu país després de sis temporades a Catalunya repartides en dues etapes. El director esportiu, Ricardo Martinena, és un dels candidats a rellevar el neozelandès la propera temporada.

Lewis Williams va arribar a Sant Boi el 2011 i s’hi va estar en la primera etapa fins a la temporada 2014/2015, en què va portar l’equip a dues finals seguides de la lliga. En la seva segona etapa va conduir l’equip al seu principal èxit de l’última dècada, la copa del Rei guanyada l’any passat a Valladolid, curs en què va ser nomenat també millor entrenador de la lliga.

Williams ha aconseguit donar a la Santboiana el seu propi estil aprofitant sobretot el talent dels jugadors del planter local, ja que el pressupost del club sempre l’ha limitat molt a l’hora de contractar jugadors estrangers i competir sobretot amb els dos grans gegants de Valladolid, el VRAC Quesos Entrepinares i El Salvador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)