Rugbi

La Santboiana busca l’entrenador del centenari

Rugbi. El degà, que complirà 100 anys el 2021, engegarà un nou projecte esportiu el curs que ve, sense Lewis Williams a la banqueta, però no donarà noms fins al final d’aquesta temporada

La sortida de Lewis Williams obrirà una nova etapa en la Unió Esportiva Santboiana de la qual no se sabrà res fins que no acabi la temporada. El club del Baix Llobregat assegura que treballa en un nou projecte, que podria culminar el 2021, l’any del centenari, i que a hores d’ara sospesen diferents opcions per a la banqueta. La possibilitat que l’actual director esportiu, Ricardo Martinena, es converteixi en l’entrenador en seria una. Martinena, en tot cas, ni ho confirma ni ho desmenteix.

El missatge que es dona des del Baldiri Aleu és de concentració màxima en el que queda de temporada, que són tres partits de la lliga regular, contra l’Hernani, el Gernika i l’Alcobendas, més el play-off. La Santboiana ocupa ara mateix la sisena posició, l’última que classifica per a les eliminatòries, i és molt difícil que pugui avançar fins a la quarta, que li permetria disputar l’encreuament de quarts com a local. El més normal seria que repetís el duel contra l’Alcobendas de la darrera jornada de lliga en la primera ronda del play-off, però fora de casa, una circumstància que situaria els madrilenys com a favorits. Si no hi ha sorpresa, doncs, el curs dels blaus s’acabarà a principi de maig. Serà aleshores quan tocarà saber qui serà el seu nou entrenador.

La sortida de Lewis Williams s’ha produït, principalment, perquè, després de sis anys al capdavant de la Santboiana, el seu cicle ha acabat. També, però, hi ha hagut motius econòmics. En tot cas, a partir d’ara el degà podrà replantejar la seva estructura tècnica. Quant a Williams, sembla que la seva intenció és continuar entrenant en la divisió d’honor. L’entrenador neozelandès ha deixat una profunda petjada a Sant Boi, com reconeix el club en la nota de comiat que li va dedicar.

NO HAN DECIDIT

Se sospesen diferents opcions per ocupar la banqueta del Baldiri Aleu

LEWIS WILLIAMS

La seva sortida respon a un final de cicle i a diferències econòmiques

Marxen Ethan Woodmass i Rodney Iona

La UE Santboiana va anunciar ahir que l’obertura neozelandès Ethan Woodmass haurà de tornar al seu país abans del final de la temporada. Woodmass, que marxa per motius familiars, no podrà ajudar els seus companys en el tram final de la lliga de divisió d’honor ni en el play-off.

El conjunt de Sant Boi ja va perdre, la setmana passada, un dels seus millors jugadors, el també obertura Rodney Iona, que ha tornat a Austràlia després de signar un contracte que el lliga al Western Force de la Super Rugby per la temporada vinent. Per motius de calendari, i pels seus compromisos amb la selecció de Samoa, Iona ha posat rumb a Oceania. El samoà va arribar a la Santboiana en el mercat d’hivern i, tot i el curt període que ha passat allà, hi ha demostrat la seva categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)