Futbol sala

El Barça Lassa compleix i venç

Futbol sala. Els blaugrana van saber refer-se d’un bon inici de segona meitat del Santiago i van acabar golejant els gallecs

SANTIAGO 3 BARÇA 8

SANTIAGO FUTSAL:Tiago, Palmas, Catela, Zequi i Santi –equip inicial–; Antonio Diz, Hugo, Álex Diz, Everton, Verdejo i Velasco.BARÇA LASSA:Juanjo, Tolrà, Adolfo, Rivillos i Esquedinha –equip inicial–; Ferrão, João, Aicardo, Joselito, Sergio Lozano i Leo Santana.GOLS:0-1 (2’) Adolfo. 1-1 (5’) Álex Diz. 1-2 (7’) Joselito. 1-3 (10’) Esquerdinha. 2-3 (23’) Zaqui. 3-3 (23’) Álex Diz. 3-4 (27’) Ferrão. 3-5 (31’) Adolfo. 3-6 (32’) Sergio Lozano. 3-7 (33’) Ferrão. 3-8 (37’) Rivillos.ÀRBITRES:Rodrigo Miguel i Sánchez Molina. Groga a Joselito.

El Barça Lassa va complir a la pista del Santiago i va golejar un rival que amb aquesta derrota va entrar en la zona de descens. Els blaugrana van dominar la primera meitat i van arribar al descans amb un 1-3, però en l’inici de la segona meitat els gallecs van fer dos gols en mig minut i van empatar (3-3). El Barça va seguir amb el seu joc i amb les seves ocasions i en dos minuts molt inspirats es va tornar a distanciar en el marcador.