Més esport

El Salt, en l’última jornada de lliga

Gimnàstica artística. Recupera Nora Fernández per a la prova de Palma i té l’objectiu d’atrapar el Xelska

Les gimnastes internacionals Nora Fernández i Laura Bechdejú capitanejaran l’equip de primera divisió del Salt GC en l’última jornada de la fase regular de la Lliga de Clubs Iberdrola de gimnàstica artística femenina, que es disputarà aquest cap de setmana a Palma. Fernández es va perdre la cita anterior, a Gijón, a causa d’una grip. Tampoc hi va ser Sara Coll, per una lesió. Aquest cop no es perdran la prova de Palma, en què tindran com a companyes, a més de Bechdejú, Marina González, Laura Mora i Laia Qinglu Nogué.

El dia de competició per als equips de primera divisió serà el dissabte a la tarda. El Salt GC és segon de la classificació i intentarà atrapar el club local Xelska, que s’ha reforçat amb el fitxatge de la britànica Danusia Francis. No és l’únic equip que ha incorporat jugadores per a aquesta cita. Los Cantos Alcorcón, el tercer classificat, ha fitxat Ana Filotea Stefan i l’Egiba, la portuguesa Ana Filipa, campiona de la copa mundial d’asimètriques l’any passat.

El Salt tindrà representació amb un altre equip que defensarà el lideratge de la segona divisió. El formaran les gimnastes Aida València, Gina Zao Bou, Jana Libei Guardiola, Nicole de Miguel, Laia Masferrer i Berta Álvarez. La diferència que tenen respecte del segon equip de la classificació, el CGE Les Moreres, és de deu punts. El torn per als equips de la segona divisió serà dissabte al matí. Divendres tindran lloc els entrenaments oficials per als equips de totes les divisions (n’hi ha tres). La prova tindrà lloc amb la participació de gairebé 192 gimnastes dels 24 millors clubs estatals.

Els nois, a Àustria

Aquest mateix cap de setmana, els gimnastes del Salt GC Hugo Rebollar i Pau Jiménez participaran en l’Internacional TGW Austrian Team de gimnàstica artística, que tindrà lloc a la ciutat de Linz. Jiménez, a més, ha estat convocat per la selecció espanyola per competir en la Gimnasiada, que tindrà lloc al mes de maig a Marràqueix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)