Tennis

Els favorits pateixen per guanyar a Montecarlo

Tennis. Albert Ramos jugarà avui el segon partit contra Kohlschreiber

El tercer, el quart i el cinquè cap de sèrie van patir i van necessitar tres sets per superar la segona eliminatòria de Montecarlo. L’alemany Alexander Zverev (3) va superar el luxemburguès per Gilles Muller per 4-6, 6-3 i 6-2, mentre que el búlgar Grigor Dimitrov (4) va eliminar el francès Pierre-Hugues Herbert per 3-6, 6-2 i 6-4. L’austríac Dominic Thiem (5) també va patir per derrotar el rus Andrey Rublev per 5-7, 7-5 i 7-5.

El toledà Feliciano López i el madrileny Fernando Verdasco van disputar els seus partits de la primera eliminatòria, i també van necessitar tres sets per continuar endavant. Feliciano López va derrotar el francès Benoit Paire per 5-7, 7-6 (5) i 6-4, i Fernando Verdasco va vèncer l’uruguaià Pablo Cuevas per 5-7, 7-6 (4) i 6-1.

El mataroní Albert Ramos (15), finalista l’any passat, s’enfrontarà avui en partit de la segona eliminatòria a l’alemany Philipp Kohlschreiber que va derrotar per un doble 6-2 el nord-americà Tennys Sandgren. Rafael Nadal, el primer favorit, debutarà avui contra l’eslovè Aljaz Bedere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)