Rugbi

La semifinal, a tocar

Rugbi. El GEiEG farà un pas més cap a l’ascens si demà a Palau (16.30 h) supera el Muralla RC, el campió gallec, en el segon dels tres partits de la lligueta regular, que va obrir guanyant 0-87

El GEiEG disputarà demà a la tarda (16.30 h) a Palau el primer dels dos partits que té a casa en la lligueta regular de la fase d’ascens, que va començar el cap de setmana passat amb el 0-87 a Saragossa contra el campió aragonès. Les grupistes, vencedores de la competició catalana i que van baixar el curs passat de la màxima categoria estatal, seran a la semifinal si guanyen el Muralla RC, campió de Galícia, que en la primera jornada va perdre 10-50 amb l’equip basc La Única –jugarà diumenge al migdia a Bilbao contra el Saragossa i el dia 29 visitarà el GEiEG–. “És important que les noies tinguin clar el que juguem i el que ens juguem. Amb aquesta consciència han treballat tot l’any per a aquests partits”, va dir Marià Pasarelo, entrenador de davanteres del GEiEG i ajudant de Coral Vila, que va advertir: “En una fase d’ascens tots els equips són campions autonòmics, així que mal faran les noies si surten relaxades. Quina motivació més pots tenir quan jugues una fase d’ascens a la divisió d’honor?” La fase té dos grups de quatre, els dos primers dels quals s’encreuen a un partit al camp del líder, posició que no es podrà definir fins diumenge que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)