Futbol sala

Un bronze amarg

Futbol sala. El Barça puja al tercer graó del podi de la UEFA Futsal Cup després de golejar el Györ hongarès

Barça 7 GyöR 1

GYÖR ETO FC:Alasztics, Rolón, Alex Constantino, Juanra i David –cinc inicial–, Klcso, Papp, Klacsák, Tama, Gerard, Sahó, Bognar i Gyötfi (porter suplent).FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Tolrà, Adolfo, Rivillos i Esquerdinha –cinc inicial–, Aicardo, Leo Santana, João, Sergio Lozano, Ferrão, Joselito, Roger i Rafa López.GOLS:0-1 (12’) Esquerdinha. 1-1 (19’) Alex Constantino. 1-2 (20’) Esquerdinha. 1-3 (28’) Esquerdinha. 1-4 (29’) Rivillos. 1-5 (30’) Ferrão. 1-6 (32’) Ferrão. 1-7 (35’) Sergio Lozano.ÀRBITRE:Cerny j Galante.PÚBLIC:Unes 4000 persones.

El Barça va complir els pronòstics ahir i va tancar la UEFA Futsal Cup pujant al tercer graó del podi. Els blaugrana van golejar el Györ hongarès, que dirigeix Javi Rodríguez i que té a les seves files el català Gerard Martínez, gràcies a un segon temps molt efectiu. No va ser efusiva cap de les celebracions dels set gols que va marcar el Barça, encara dolgut i pensatiu després de l’eliminació en les semifinals de divendres. Agror representada en els tres gols d’Esquerdinha, que va completar un hat-trick en l’equador del segon temps i que no va mostrar cap gest d’alegria. El 4-1 de Rivillos ja va ser l’estocada definitiva per a un Györ que havia aconseguit mantenir el tipus fins ben entrada la segona part. El Barça es va acabar penjant ahir un bronze amarg.

L’Inter torna a fer història

El conjunt madrileny va vèncer (5-2) l’Sporting de Portugal en la final i va alçar la cinquena UEFA Futsal Cup de la seva història, la segona consecutiva. El conjunt que dirigeix Jesús Velasco va passar per sobre els portuguesos, i és que en cap moment se’ls va veure amb capacitat per fer passar angúnies a l’Inter. Gadeia, Elisandro, Ricardinho, Rafa Rato i Pola van fer els gols del conjunt madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)