Segona derrota del Barceloneta a Europa

Waterpolo. Els mariners només han fet 1 gol en 10 superioritats i no podran lluitar pel primer lloc del grup en l’última jornada

BARCELONETA 5 BRESCIA 7

BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados, Munarriz (2), Vrlic, Larumbe, Paul, Fernández, Tahull, Perrone (2), Mallarach (1), Bustos i Linares.BRESCIA:Del Lungo, Guerrato, C. Presciutti, Guidi, Paskovic (1), Rizzo (1), Muslim (2), Nora (2), N. Presciutti, Bertoli, Janovic, Vukcevic (1) i Morretti.PARCIALS:0-2, 2-2, 3-2 i 0-1ÀRBITRES:Schartz i Koryzna.

16 equips

sensepropera

L’Atlètic Barceloneta s’ha acomiadat de la possibilitat de lluitar pel primer lloc del grup en la lliga de campions després d’encaixar contra el Brescia la seva segona derrota de la temporada , la primera a casa. Els italians havien estat, de fet, els únics que havien derrotat els mariners en la competició europea. El Barceloneta ha pagat molt car el seu desencert pràcticament absolut en les jugades de superioritat on només ha fet un gol de les deu ocasions en què ha tingut un jugador més. Això s’ha reflectiu en la nul·la efectivitat en atac en el primer i l’últim quart, incapaç de fer un gol tot i tenir ocasions claríssimes davant del porter rival, que ha fet aturades de molt de mèrit.

Dos gols de Perrone en el segon quart han evitat mals majors abans del descans i en el tercer l’equip ha cregut en la remuntada durant uns minuts, sobretot quan Mallarach ha fet el 5-6 amb un llançament de molt de mèrit. En el darrer quart, però, l’equip ha desaprofitat tres jugades clares per fer el 6-6 i quan el montenegrí Muslim ha fet el 5-7 els catalans pràcticament han llançat la tovallola davant la manca de punteria, que s’ha mantingut fins pràcticament l’última jugada.

L’equip de Chus Martín, ja classificat per a la final a vuit, haurà de defensar el segon lloc del grup a la pista del líder, l’Olimpakòs, en la darrera jornada de la fase regular.