Futbol sala

El Barça Lassa no falla, però l’Inter tampoc

Futbol sala. La victòria dels catalans en l’última jornada a la pista del cuer els permet segellar l’objectiu mínim de quedar segons

GRAN CANÀRIA 5 BARÇA LASSA 7

GRAN CANÀRIA:Víctor López, Saúl, Julio, Arcaymo, Juanillo –cinc inicial– Farinha, Oriol Miquel, Nacho Gil, Parra i Barbero.BARÇA LASSA:Juanjo, Sergio Lozano, Rivillos, Adolfo, Esquerdinha –cinc inicial–, Aicardo, Leo Santana, Dyego, Roger i Rafa López.GOLS:0-1 (3’) Sergio Lozano. 0-2 (15’) Sergio Lozano. 1-2 (16’) Juanillo. 1-3 (17’) 2-3 (18’) Juanillo. 3-3 (25’) Nacho Gil. 3-4 (27’) Leo Santana. 3-5 (28’) Leo Santana. 4-5 (29’) Víctor López. 4-6 (31’) Rafa López. 4-7 (36’) Rivillos.ÀRBITRE:Peña Gómez.

El Barça Lassa va tancar la temporada regular amb un triomf a la pista del cuer, el Gáldar de Gran Canària (4-7). L’Inter Movistar no va fallar a casa (5-3 contra el Llevant) i els blaugrana acaben segons. El rival en el play-off de quarts serà el Ríos Renovables Saragossa. En una hipotètica semifinal contra El Pozo el Barça tindrà avantatge de pista.

Sergio Lozano va permetre al Barça portar la iniciativa gràcies a dos gols (minuts 2 i 15). L’1-2 dels locals no va impressionar el Barça, que va fer el 3-1 gràcies a un toc d’esperó de Ferrão, que ha acabat com a màxim golejador de la lliga (27 gols).

En la segona part l’equip d’Andreu Plaza va saber respondre a la bona reacció dels jugadors canaris (3-3, 26’) amb una doble rèplica de Leo Santana (27’ i 28’). Amb tot el partit es va mantenir igualat per l’empenta dels locals, que només van abaixar els braços quan Rivillos va clavar el 4-7 a tres minuts del final.