Sobren 6 minuts

Waterpolo. El CN Sabadell resisteix més de tres quarts, però en el tram final no té capacitat de reacció contra l’Spandau 04

cn sabadell 9 spandau o4 11

ASTRALPOOL CN SABADELL:Mardones; S. Cabanas (1), Carrillo (2), Matoso, Gorría (1), Bustos (1), López Escribano (1), Muller (3), Fenoy, Gallego, Carrasco i V. Cabanas.SPANDAU 04:Baksa; Saudadier, Gielen (3), Cuk, Negrean, Juengling, Dedovic (3), Stamm (4), Strelezkij, Reibel, Restovic (1) i Pjesivac.PARCIALS:2-3, 5-4, 0-1 i 2-3.ÀRBITRES:Miskovic i Bianco.PÚBLIC:Unes 200 persones a la piscina de Can Llong. Tretzena i penúltima jornada de la fase preliminar de la lliga de campions.

L’Astralpool CN Sabadell no va poder tancar amb victòria el seu últim partit de la lliga de campions a la piscina de Can Llong i va cedir per dos gols de diferència contra l’Spandau 04 alemany, que d’aquesta manera segella matemàticament la classificació per a la final a vuit de Gènova. El conjunt de Chava Gómez va plantar cara a l’equip berlinès, amb Harmen Mueller i Óscar Carrillo com a referents en atac. En la segona part, però, van perdre efectivitat i van topar amb la bona defensa germànica. Dos gols en un minut, a càrrec de Lucas Gielen i Nicola Dedovic, van resoldre el duel a favor de l’equip berlinès. Tot i que encara faltaven més de cinc minuts de joc, el conjunt sabadellenc ja no va tenir capacitat de reacció.

Els dos primers quarts van quedar marcats per les diferents alternatives i l’intercanvi de cops, que es van resoldre amb l’empat a set en el descans. Posteriorment, les defenses van anar guanyant terreny i en aquest sentit l’Spandau 04 es va mostrar més resolutiu que el CN Sabadell.