Rugbi

El GEiEG, cara o creu contra El Salvador

Rugbi. Les grupistes jugaran demà a casa (12 h) a partit únic la semifinal de la fase d’ascens a la divisió d’honor

“Aquest és el partit pel qual hem estat entrenant tot l’any. Diumenge es veurà si estem preparades per fer un salt més o si, simplement, ens hem de quedar on estem.” La sentència val per a demà i, en cas de triomf, per al cap de setmana que ve i elevada al quadrat.

El GEiEG disputarà demà la semifinal, a partit únic, de la fase d’ascens a la divisió d’honor femenina de rugbi, la màxima categoria estatal, de la qual va baixar el curs passat. I ho fa a casa, com a primer de grup de la fase prèvia que van jugar tots els campions de les competicions autonòmiques. L’equip de Coral Vila va ser campió de la lliga Kopparberg (44-5 en la final) i, en l’anteriorment denominada divisió d’honor B, va superar 0-87 el campió aragonès a Saragossa, 61-0 el gallec a Palau i 32-7 el basc diumenge passat, també a casa i en el duel pel primer lloc. Les grupistes juguen aquesta semifinal contra El Salvador, mentre l’altra semifinal és entre el Sevilla –va guanyar 8-0 les castellanes el darrer partit de l’altre grup, també entre els dos millors equips– i La Única del País Basc, a Andalusia. Guanyar demà comportarà, per al GEiEG, disposar de dues opcions d’ascens. La primera, sent campió el cap de setmana que ve, en un duel a camp neutral. La segona, en cas de derrota en la final, guanyar una promoció al penúltim classificat de la Liga Iberdrola. El Getxo, cuer amb un sol triomf, va baixar, i el Sanse Scrum, amb tres, espera rival en la promoció.

“Tenen un equip amb una davantera molt forta, a les melés ens tocarà patir de valent”, va dir Coral Vila respecte del rival del partit de demà, per al qual recupera Anna Muñoz, absent els darrers partits per una lesió de turmell. “Intentarem fer fases dinàmiques tant a l’agrupament com en el desplaçament de pilota”, va avançar l’entrenadora grupista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)