Handbol

El Barça supera el Valladolid en els quarts de final de la copa

Handbol. Es jugarà l’accés a la final contra el Puente Genil (19 h), que ha eliminat el Granollers en la tanda de penals i ha frustrat una semifinal íntegrament catalana

El Barça Lassa ha superat l’Atlético Valladolid (34-30) en l’últim partit de quarts de final i demà es jugarà una plaça per a la final de la copa del Rei contra el Puente Genil (19h), que ha sorprès el Fraikin Granollers en un partit resolt en la tanda de penals (29-31) i ha frustrat una semifinal íntegrament catalana. El conjunt blaugrana ha necessitat 40 minuts per avançar-se en el marcador davant un rival que ha tingut en el porter César Pérez en tot un baluard en el primer temps (14-17). Després de la represa, el Valladolid ha ampliat les diferències fins als cinc gols (14-19). Raúl Entrerríos s’ha carregat l’equip a les espatlles, el Barça ha ajustat la defensa i a còpia de contraatacs ha capgirat la situació amb un parcial de 10-1 (24-20). En el tram final, el Valladolid ha reaccionat, però en l’intercanvi de gols el Barça ha sortit vencedor.

La primera semifinal en el Madrid Arena la disputaran el Logronyo la Rioja i l’Ademar de Lleó (17h), que han complert els pronòstics superant l’Helvetia Anaitasuna (32-30) i el Guadalajara (25-21), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)