Natació

Belmonte i Vall, a Tarragona 2018

Natació. Dotze catalans, sis homes i sis dones, van ser convocats per participar en els Jocs Mediterranis

Mireia Belmonte i Jessica Vall encapçalen la llista de seleccionats de la Federació Espanyola de Natació per als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. En la convocatòria que es va fer pública ahir hi ha trenta-sis nedadors, vint en les proves masculines i setze en les femenines, amb la presència de totes les figures estatals i catalanes. En total hi haurà dotze nedadors de Catalunya, sis homes i sis dones, i sis nedadors més que no són catalans i competeixen per clubs catalans.

En la categoria femenina la convocatòria de la federació estatal inclou els nedadors catalans Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Marta González i Celeste Guerrero (CN Sant Andreu) i Marina Garcia (CE Mediterrani). En la convocatòria masculina hi seran els catalans Antonio Arroyo i Joan Ballester (CE Mediterrani), Alex Castejon (CN Calella), Jan Giralt (CN Mataró), Mario Navea (CN Sant Andreu) i Albert Puig (CN Terrassa). En la convocatòria de la federació espanyola també hi ha sis nedadors més que no són catalans i competeixen per equips de Catalunya: la mallorquina Melani Costa i la madrilenya Carmen Herrero (CN Terrassa), la gallega Beatriz Gómez i el mallorquí Marc Sánchez (CN Sabadell), la castellonenca Lidón Muñoz i el madrileny Alberto Lozano (CN Sant Andreu). Les proves de natació dels Jocs Mediterranis es disputaran del 21 al 26 de juny.

A tocar de l’europeu de waterpolo

La competició de waterpolo dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 i la del campionat d’Europa de Barcelona 2018 estaran a tocar, tant per proximitat geogràfica com per les dates. El waterpolo de Tarragona es disputarà entre el 27 de juny i l’1 de juliol, mentre que el de Barcelona serà del 14 al 28 de juliol, menys de dues setmanes després. S’haurà de veure si la federació espanyola decideix portar l’equip A a les dues competicions, i fa servir la primera com a preparació, o si farà un equip B en els Jocs Mediterranis. En la competició de natació l’europeu es disputarà a Glasgow (Escòcia) i serà del 3 al 12 d’agost, més d’un mes després que les proves de Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)