Ciclisme

Wellens guanya la primera etapa del Giro a Sicília

Ciclisme. El belga del Lotto s’ha imposat en l’esprint de Caltagirone corresponent a la quarta jornada mentre que l’australià Dennis (BMC) ha mantingut la primera posició de la general

Tim Wellens (Lotto) s’ha endut la quarta etapa del Giro d’Itàlia, la primera a Sicília després de la sortida a Israel, disputada entre Catània i Caltagirone de 202 quilòmetres. El belga ha estat el més ràpid en un final costerut i ple de nervis pels carrers estrets i amb revolts de Caltagirone i s’ha imposat al canadenc Michael Woods (Cannondale) i l’italià Enrico Battaglin (LottoNL). Amb aquesta victòria ha evidenciat que es troba en un bon estat de forma i abans del Giro ja havia aconseguit altres victòries. L’australià Rohan Dennis (BMC) ha mantingut la primera posició.

La jornada ha estat marcada per una llarguíssima escapada de cinc corredors –Enrico Barbin (Bardiani), Marco Frapporti (Androni), Jacopo Mosca (Wilier), Maxim Belkov (Katuixa) i Quentin Jauregui (AG2R La Mondiale) –que s’han escapat en els primers quilòmetres i han arribat a gaudir de més de tres minuts d’avantatge. Belkov, Mosca i Fraporti han estat els últims supervivents i els han caçat a 13 quilòmetres de meta. A continuació Valerio Conti (Emirates) ha intentat escapar-se i ha resistit per davant en solitari fins a tres quilòmetres de l’arribada.

Demà es disputa la cinquena etapa, encara a Sicília, entre Agrigento i Santa Ninfa (153 km), amb un final costerut que condicionarà l’arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)