El Granollers es referma en places europees

Handbol. El conjunt vallesà, que encara té possibilitats d’acabar segon en la lliga, va condemnar el Zamora a la divisió d’honor plata

zamora 25 granollers 31

MMT SEGUROS ZAMORA:Posado; Ceballos (4), Ábalos (1), Ruiz, Iriarte (3), Mouriño (3), Cangiani (4) –set inicial–; Calle (p.s.), Magadán (5, 1 p.), Martín (2), Magariño (1), Gómez, Sandin, García (2) i González.FRAIKIN BM GRANOLLERS:Almeida; Cabanas (2, 1 p.), Bernatonis (3), Figueras (1), Cañellas (3), Resina (2), Márquez (1) –set inicial–; Guárdia (p.s.), Porras (3), Pérez (4), García (1), Ferrer, Gassama (4), Vukasin (2), Silva (2) i Tarrafeta (3).PARCIALS:3-3, 5-4, 8-7, 13-9, 13-12, 14-14; 16-17, 17-21, 19-24, 22-27, 23-29 i 25-31.ÀRBITRES:Raluy i Sabroso. Exclusions: Ruiz i Cangiani, per part del Zamora; i Ferrer (19’), per part del Granollers.

El Fraikin BM Granollers va fer la feina a la pista del cuer, el Zamora, de manera que referma una mica més la plaça per a la copa EHF i continua aspirant a la segona plaça quan només queden dues jornades per al final de la lliga Asobal. Amb la victòria, el conjunt vallesà va condemnar el Zamora al descens a la divisió d’honor plata i, de retruc, va fer un favor al Cangas que dirigeix el tècnic de Cardedeu Magí Serra, que continuarà una temporada més en la màxima categoria estatal.

El Granollers va haver d’esperar a la segona part per agafar ritme i imposar la seva superioritat al rival. Conscient del que s’hi jugava, el Zamora va començar molt motivat i intens, i va aprofitar les facilitats defensives dels vallesans per prendre la iniciativa amb un parcial de 13-9. En el tram final, l’equip d’Antonio Rama va ajustar la defensa i va poder signar l’empat abans del descans.

Després de la represa, el conjunt català va tenir una altra cara. Consistent en defensa, amb sortides al contraatac i dirigit amb dinamisme pel jove Ian Tarrafeta, va marcar la pauta amb un parcial de 3-9 i ja no va haver de patir per la victòria.