L’Atlètic Barceloneta s’avança en la semifinal masculina

Waterpolo. Va golejar el CN Barcelona per 15-2 i dimarts es jugarà l’accés a la final

L’Atlètic Barceloneta es va avançar en la semifinal de la lliga en derrotar clarament per 15-2 el CN Barcelona en el primer partit. Els mariners poden deixar sentenciada la classificació per a la final de la lliga aquest dimarts, en què visitaran la piscina del Barcelona (20.45 h).

El Barceloneta va encarrilar el partit en el primer quart, en què amb una bona defensa va mantenir la porteria a zero i es va avançar amb dos gols. Al descans s’hi va arribar amb un 4-1 per als locals. Va ser en el tercer període quan els mariners van destrossar el seu rival amb un parcial de 7-0. Álvaro Granados i Blai Mallarach, amb tres gols cada un, van ser els més destacats del Barceloneta.

La segona semifinal, que enfronta el CN Astralpool Sabadell i el CN Terrassa, disputarà el primer partit aquest migdia a les dotze.