Futbol sala

El Barça colpeja primer

Futbol sala. El conjunt blaugrana s’imposa amb autoritat al Ríos Renovables de Saragossa i s’adjudica el primer punt de l’eliminatòria de quarts de final del ‘play-off’ pel títol de lliga

SARAGOSSA 1 BARÇA 4

RIOS RENOVABLES SARAGOSSA:Ivan Bernad, Retamar, Adri Ortego, Victor Tejel i Thiago Cabeça –cinc inicial– Anás, Óscar Villanueva, Tabuenca, Richi Felipe i Nano Modrego.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Joselito i Ferrão –cinc inicial- Leo Santana, João Batista, Sergio Lozano, Rivillos, Roger Serrano, Rafa López, Adolfo i Esquerdinha.GOLS:0-1 (14’) Ferrão. 1-1 (16’) Richi Felipe. 1-2 (23’) Ferrão. 1-3 (36’) Sergio Lozano. 1-4 (38’) Joselito.ÀRBITRE:Munez i Redondo. Van expulsar Retamar (36’) per doble targeta groga.

El Barça va sumar ahir el primer punt de l’eliminatòria de quarts de final del play-off pel títol de lliga al pavelló Siglo XXI de Saragossa. Amb autoritat i estones d’un gran futbol sala, els blaugrana van passar per sobre del rival i traslladen el duel a territori català. Els homes d’Andreu Plaza tenen ara dos match ball al Palau Blaugrana per accedir a les semifinals, en què es trobaria El Pozo o el Palma; els murcians van superar ahir els balears en el primer duel a Son Moix.

Es va veure un Barça de menys a més ahir a Saragossa. Els blaugrana, que van enviar quatre pilotes al pal durant el primer temps, no van trobar el camí del gol fins a les acaballes però la sensació de domini, tot i no tenir gaire fluïdesa, va ser gran. Ferrão, després d’un contraatac conduit per Adolfo, va obrir la llauna. El brasiler va representar la gran amenaça del Barça i Retamar anava de bòlit per aturar les seves escomeses. El Saragossa s’acostava a la porteria de Juanjo amb comptagotes i sense gaire perill, però Richi Felipe es va inventar una genialitat per empatar el duel. L’aragonès va fer un barret al defensa i va superar Juanjo amb un parell de tocs elèctrics.

No es va arrugar el Barça que, en l’inici del segon temps, va sortir amb dues marxes més. Van enfonsar els aragonesos al seu camp i van generar infinitat d’ocasions que Ivan Bernad, amb encert, va aturar. El gol però, havia de caure i va ser Ferrão qui, de nou, va batre el porter local. Gir marca de la casa sobre el tanca i llançament ajustat a la base del pal. El Barça, que havia pecat de poc efectiu, es donava una alegria. Va tenir els seus moments de domini el Saragossa, que va tenir l’empat, però Juanjo va estar molt encertat sota pals i el Barça, que aprofitava la dinàmica generada després de guanyar la copa del Rei, va imposar la seva autoritat. Una entrada de Retamar va significar l’expulsió de l’aragonès i doble penal per als blaugrana, que van sentenciar amb un llançament de Sergio Lozano. A més, Joselito, quan el Saragossa jugava amb porter jugador, va acabar fent l’1-4.

LA FRASE

Estic content pel punt aconseguit i per com hem interpretat el partit en els moments difícils
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)