Esports de muntanya

Victòria de Núria Picas

Curses de muntanya. La manresana es va imposar en la categoria Trail de la cursa Pa amb Tomàquet, que va reunir uns 800 participants

Núria Picas va imposar-se en la categoria Trail (21 km i 1.300+) de la cursa de muntanya Pa amb Tomàquet, disputada diumenge a Santa Coloma de Farners. La manresana va fer un temps de 2h23:10. En el podi la van acompanyar Imma Boada (2h27:52) i Jenny Arasil (2h38:00). La victòria en homes va ser per a Ruben Hernández (2h00:04), seguit d’Aleix Bautista (2h02:32) i Arnau Aranda (2h03:50). En Express (12 km i 550+), la victòria masculina se la va endur Jordi Roura (1h12:22). Marc Puig (1h13:53) i José Vázquez (1h15:03) van ser segon i tercer, respectivament. Lorena Mateos va ser la millor dona, amb un temps d’1h23:55. La van acompanyar en el podi Encarna Calvo (1h27:26) i Anna Roca (1h35:23). La prova, que també va incloure una marxa popular, va reunir uns 800 participants.