Tennis

Amb fermesa

Tennis. Badosa no té problemes per superar Strakhova i es planta als quarts de final de la Bisbal, que jugarà avui contra Von Deichmann

Paula Badosa va superar un mer tràmit per classificar-se per als quarts de final de l’ITF La Bisbal Solgironès. La jugadora de Begur, la sola gironina que continua en competició, va vèncer sense problemes l’ucraïnesa Valeria Strakhova, que ja va guanyar l’any passat en el primer partit d’aquest mateix torneig (7-5 i 6-2). Badosa va prémer el gas a partir del cinquè joc, en què va aconseguir el primer trencament (en blanc). Va tornar a robar el servei a la seva rival dos jocs després i en el següent es va endur el primer set. Les prestacions de Badosa encara van millorar en la segona mànega, en la qual va fer tres trencaments, inclòs un altre en blanc que li va servir per certificar la victòria (6-2 i 6-1). La seva rival avui en els vuitens serà Kathinka Von Deichmann (2), que ahir va guanyar Marcela Zacarias i que mai s’ha enfrontat a Badosa.

En la resta de partits dels vuitens, la paraguaiana Montserrat González, provinent de la prèvia, va vèncer la sèrbia Olga Danilovic (6-2 i 6-2) i la suïssa Jil Teichmann (2), la canadenca Bianca Andeescu. També va quedar definida la final de dobles, que jugaran la parella formada per Jamie Loeb i Ana Sofía Sánchez contra la formada per Yvonne Cavalle-Reimers i Chiara Soll.

Resultats individual (R16)
Von Deichmann (8)-Zacarias 6-4 i 6-3
González-Danilovic 6-2 i 6-2
Badosa-Strakhova 6-2 i 6-1
Teichmann (2)-Adreescu 3-6, 6-4 i 7-6
Resultats dobles (Semifinals)
Loeb/Sánchez 7-5 i 7-5 Crivelletto/Ho
Cavalle-Reimers/Scholl 3-6, 6-2 i 11-9 González/Pigossi
Ordre de joc pista 1
Sorribes (1)-Cabeza-Candela QF
Von Deichmann (8)-Badosa QF
Loeb/Sánchez Final
Cavalle-Reimers/Scholl
Ordre de joc pista 2
González-Teichmann (2) QF
Diatxenko (4)-Wang QF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.