Ciclisme

Yates reforça el seu lideratge

Ciclisme. L’anglès del Mitchelton ha atac a disset quilòmetres de meta i ha deixat enrere Dumoulin, que ha perdut 41 segons, i Froome, que ha perdut 1 minut i mig

Simon Yates (Mitchelton) ha fet un nou pas endavant per intentar adjudicar-se la victòria final en el Giro amb una exhibició en la quinzena etapa entre Tolmezzo i Sappada (176 km). L’anglès ha firmat un atac a disset quilòmetres de meta durant l’ascens a Costalissoio, el penúltim obstacle muntanyós del dia, i ha aconseguit distanciar el seu immediat perseguidor a la general, el neerlandès Tom Dumoulin (Sunweb), amb 41 segons. Mentre que el britànic Chris Froome (Sky) ha tornar a patir i ha perdut 1:33 segons.

D’aquesta manera, Yates, que ha guanyat tres etapes en aquesta edició, afrontarà la contrarellotge de dimarts de 35 quilòmetres amb dos minuts de marge respecte Dumoulin.

La jornada ha estat marcada per una escapada d’una vintena de corredors que semblava que es podrien disputar la victòria parcial. Però el grup d’aventurers s’ha anat reduint amb el pas dels quilòmetres. Els últims supervivents han estat l’alemany Nico Denz (AG2R) i l’italià Giulio Ciccone (Bardiani) que han estat engolits pel gran grup abans del moviment letal de Yates.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)